Sokerikalterit
Vain myymälästä

Sokerikalterit

Fowler, Connie May

Looneyn pariskunta ja Jewelin pariskunta viettivät häitään samana päivänä, jolloin atomipommi pudotettiin. Inez Temple oli siivoojana heidän hotellissaan ja näki Rosie Looneyn sokerivesilasin pohjasta ennusmerkin molempien nuorikkojen tulevaisuudesta: kalterit kimmelsivät kuin valkoinen hiekka auringossa. Näkijän lahjoillaan musta tyttö tiesi, että nuo naiset tulisivat uupumaan rakkaudesta, ja että ”makea kirous” seuraisi myös heidän synnyttämiään lapsia, ellei Inez keksisi keinoa tehdä taikaa tyhjäksi.
Kuusitoista vuotta myöhemmin Rosie Looney ja Eudora Jewel elävät rähjäisissä avioliitoissaan ja todellakin lopen nääntyneinä paikassa, joka ylpeänä mainostaa itseään ”Maailman suurimmaksi vankilakaupungiksi”. Kaltereita on siis lähellä kasapäin. Loputkin taiasta toteutuu, kun Charlie Looney lähettää suutuspäissään viisitoistavuotiaan poikansa Emoryn työhön jumalanhylkäämälle sokeriplantaasille, missä poika tapaa Soleil Mari Beauvoirin, jolla on haitilaisten esiäitiensä tyrmäävimmät lemmentaiat hallussaan…
(takakansiteksti)

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510185919
Ilmestymisvuosi: 1993
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Ei verkkokaupasta4
Tilattavissa verkosta Ei verkkokaupasta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.