Kahdesti haudattu
Vain myymälästä

Kahdesti haudattu

Kaipainen, Anu

Hanif Kureishi on Lontoon alakulttuurien humoristinen kuvaaja, jonka räävitön 70-luvun ajankuva Esikaupunkien buddha valloitti suomalaiset sekä kirjana että televisiosarjana. Hänen toisen romaaninsa Mustan albumin taustana on vuoden 1989 kulttuurimyllerrys: teknokulttuuri on nupullaan lukuisissa klubeissa, Ecstasy-muotihuume vauhdittaa bileitä, Berliinin muuri säröilee jo; ilmassa on uuden aikakauden tuntua.

Keskelle kaikkea tätä putoaa englanninpakistanilainen Shahid, vaurastuneen kauppiasperheen elämännälkäinen poika, joka hylkää vanhempiensa arvot ja menee syrjälontoolaiseen collegeen opiskelemaan taiteita. Eipä aikaakaan, niin hän rakastuu opettajaansa Deedeehen, joka tutustuttaa kokemattoman pojan Lontoo yöelämään.
Mutta Lontoolla on toisetkin kasvot, eivätkö ne ole suopeat siirtolaisille. Turvaa ja veljeyttä tarjoaa äärimuslimilainen opiskelijaryhmä, johon Shahid ajautuu mukaan.
Perheen porvarillisuus, Deedeen boheemisuus ja opiskelijatoverien uskonnollisuus eivät sovi yhteen, sen Shahid saa kokea kantapään kautta. Kun Deedee ja muslimiopiskelijat ottavat yhteen Salman Rushdien Saatanallisten säkeiden vuoksi. Shahidin on valittava mitä tähteä seurata elämässään.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510185001
Ilmestymisvuosi: 1993
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Ei verkkokaupasta1
Tilattavissa verkosta Ei verkkokaupasta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.