Kunnes toisin todistetaan
15,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Kunnes toisin todistetaan

Turow, Scott

Dekkari, trilleri, tragedia
Rusty Sabich on työskennellyt 12 vuotta yleisen syyttäjän apulaisena suuressa Keski-Lännen kaupungissa. Juuri vaalien alla hän saa hoitaakseen uransa vaikeimman jutun: Carolyn Polhemus, Sabichin syyttäjäkollega, löydetään raa’asti murhattuna asunnostaan. Carolyn Polhemus oli häikäisevän kaunis ja kunnianhimoinen nainen sekä häikäilemätön juristi. Sitä paitsi hän oli Rusty Sabichin intohimon kohde. Kuumeisesta selvittelystä huolimatta murhatutkimukset etenevät hitaasti, kunnes tyrmistynyt Rusty Sabich tajuaa itse olevansa syytettynä Carolynin murhasta.

Alkaa oikeudenkäynti, jonka vaiheet ovat täynnä kiduttavaa jännitystä ja tyrmääviä käänteitä. Jutun käsittely paljastaa vähä vähältä monimutkaisen korruption ja syyllisyyden verkoston, joka on kietonut mukaansa lähes kaikki asianosaiset. Kuka oikeastaan on syyllinen? Oikeusko muka enää voisi voittaa?
Scott Turow on romaanissaan onnistunut yhdistämään huippudekkarin juonenkuljetuksen ja parhaiden trillereiden sähköisen jännityksen. Mutta romaanin monisäikeinen psykologia ja dramaattiset moraaliset kysymyksenasettelut nostavat Turowin korkealle yli tavanomaisen jännityskirjallisuuden. Mehevään ja jäntevään kerrontaansa hän vangitsee yhtä hyvin tuhrautuneen kytän puheenparren kuin vapautensa menettämistä pelkäävän miehen avuttomuuden. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510162996
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä0
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.