Okalinnut
Ei saatavilla

Okalinnut

McCullough, Collen

Pennitön maahanmuuttaja, irlantilainen lampaiden keritsijä Paddy Cleary on asettunut siirtolaiseksi Uuteen Seelantiin. Seitsenlapsisen perheen elämässä tapahtuu ratkaiseva käänne, kun Paddyn sisar Mary Carson kutsuu heidät luokseen Australiaan. Itsevaltainen leskirouva Mary Carson on seudun suurimman ja vanhimman lammasfarmin, Droghedan tilan omistaja ja koko Uuden Etelä-Walesin rikkain nainen. Paddystä tulee nyt Droghedan etumies joka saa tottua kasvattamaan lampaita silmänkantamattomilla mustan mullan tasangoilla. Mutta mitä mieltä ovat uudesta elämästä hänen vaimonsa, kaunis, vaitelias, hymytön – miehelleenkin etäinen Fee? Tai lapset? Frank, jonka tummissa silmissä kytee hurjan epätoivon liekki. Suloinen Meggie jonka hiukset ovat kuin kehrättyä kultaa. 

Saamme seurata Clearyjen tarinaa vuosisadan alkukymmeniltä aina meidän päiviimme. Keskeistä osaa esittää lannistumaton Meggie, perheen ainoa tytär, ja mies josta tulee hänen elämänsä suuri rakkaus, Ralph de Bricassart. Heidän suhteensa latautuu täyteen kipinöivään eroottista jännitystä ja kohtalokasta tragiikkaa, sillä Ralph de Bricassart on katolinen pappi, jolla ei ole oikeutta maalliseen onneen. Intohimoisen, värikkään, suurenmoisen tarinan taustalla väreilee Australian eksoottisen rajaseudun lumous, jonka kuvaajana Colleen McCullough on todellinen mestari. Aavekumipuiden varjostaman Droghedan salainen lumous, joka säilyy pitkään lukijan mielessä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789510134528
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.