Saariston lapset
Ei saatavilla

Saariston lapset

Lindgren, Astrid

Melkersonin tukholmalaisperhe lähtee kesän viettoon tuntemattomalle Saltkråkanin saarelle. Vanha Nikkarila, jonka epäkäytännöllinen isä-Melkerson on vuokrannut kesäkodiksi, osoittautuu tyystin erilaiseksi taloksi kuin kiinteistövälittäjä on kuvaillut: katto vuotaa, rautahella savuttaa ja tuuli puhaltaa sisään rikkonaisesta ikkunasta.

Mutta jo viikon kuluttua perheestä tuntuu, kuin he olisivat asuneet Saltkråkanissa aina. Ranta-aittoineen, vanhoine kyläteineen, laitureineen ja kalastajaveneineen saari on hurmannut niin kirjailija-isän kuin isosisko Malinin puhumattakaan pojista, Johanista, Niklaksesta ja pikku Pellestä. Yhtä ihastuttava kuin saari konsanaan on sen väki, joka ottaa suojelukseensa äidittömän kaupunkilaisperheen. Pelle saa sydänystävän tomerasta Pampulasta, jonka kannoilla kulkee uskollinen bernhardinkoira Laivuri. Seikkailuihin otetaan useimmiten mukaan myös pieni, nokkela Stina, saaren suuri sadunkertoja.

Astrid Lindgrenin kesänmakuinen kertomus on valloittanut jo monet lukijapolvet. Lämminhenkinen huumori, jännittävät juonenkäänteet ja mainio ihmiskuvaus yhdistyvät siinä mestarillisesti. Kirja on käännetty useille kielille ja siitä on tehty myös elokuva.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510122174
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: L842

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.