Sven Ingvars Ett r i taget
Ei saatavilla

Sven Ingvars Ett år i taget

Nilsson, Anders

Sven Ingvars är bandet som aldrig tystnat. Under mer än ett halvt sekel på scen har de tagit sig från genombrott och storhetstid, via ekonomiska och personliga kriser till återkomsten som kultband, och vidare mot framtiden. I Ett år i taget berättas hela resan: från de första stapplande stegen på knirrande logdansscener i Värmland, genom varenda svensk folkpark, till landets största scener.

Drivna av en aldrig sinande spelglädje och en villkorslös kärlek till sin publik är bandet, 65 år och 55 låtar på Svensktoppen senare, fortfarande aktuella. Ett år i taget bygger på intervjuer med både tidigare och nuvarande bandmedlemmar och innehåller ett unikt bildmaterial.

*

»Anledningen till att Sven Ingvars är så framgångsrika är att de är genuina på riktigt. De har jobbat hårt och fått med sig nya generationer. Oscar Magnusson har gjort ett otroligt bra jobb att förvalta det arvet. Sven Ingvars går en bra framtid till mötes. Det finns ingen annan artist eller band som jobbar med en motsvarande historia.«
Thomas Johansson, legendarisk musikpromotor, Live Nation

»En viktig orsak till Sven Ingvars framgångar är deras förmåga att blanda rocken och folkmusiken. Det svenskaste vi har är polskan som har anor så långt tillbaka som 1500-talet. Etablissemanget har försökt skjuta undan folkmusiken, men den sitter i kroppen på oss svenskar.«
Leif Stinnerbom, teaterchef vid Västanå Teater och tidigare musikforskare som påbörjade en doktorsavhandling om Sven Ingvars.

*

Anders Nilsson är författare och journalist, som tidigare arbetat på bland annat Dagens Industri, Dagens Nyheter, SvD, Expressen, TV4 och Nya Wemlandstidningen.

 

 

Kustantaja: 000muu
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789180021173

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.