Kuurupiilo

Fjell, Jan-Erik

Nuori nainen löydetään tapettuna. 
Kaksi vuotta aiemmin sarjamurhaaja Stig Hellum pakeni vankikuljetuksen aikana. Naisen murhalla on hänen tyylilleen totuttu allekirjoituksensa, ja Anton Brekke tietää kaksi asiaa varmasti: Stig Hellum on herännyt unestaan, ja hän ei aio pysähtyä. 

Texas, 2006. Muutaman tunnin kuluttua kuolemanrangaistusvanki Nathan Sudlow tullaan teloittamaan. Hän on ollut hiljaa 11 vuoden ajan. Nyt hän kertoo tarinansa isälle Tom Sullivanille. Mikä on yhteys Stig 
Hellumin ja Nathan Sudlow’n järkyttävän tarinan välillä? 
Anton Brekke on vastuussa meneillään olevasta murhatutkinnasta, ja hän joutuu heti kohtaamaan ainoan asian, johon hän todella uskoo: pahan. 

Jan-Erik Fjell kirjoitti debyyttiromaaninsa vuonna 2009. Vuosi sen jälkeen ilmestyi Ilmiantaja, joka tutustutti lukijat rikostutkija Anton Brekkeen. Fjellin tavaramerkkinä on yhdistellä kaunista proosaa, hyvin kehiteltyjä henkilöhahmoja sekä monikerroksista tarinankerrontaa. 

Kustantaja: HarperCollins
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789150960280
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.