Pirata - myrskyn ratsastaja

Hasburgh, Patrick

Entisessä elämässään Nick myi autoja, hänellä oli vaimo ja pieni poika, ja aivan tavallinen elämä. Kaikki muuttuu kuitenkin sekunnissa, kun varas kaappaa Nickin kaupitteleman auton ja ampuu Nickiä päähän kesken työpäivän. Tapaus laukaisee huonon onnen dominoefektin, ja Nick menettää toisen silmänsä, työnsä, perheensä ja lopulta itsekunnioituksenkin.

Nick pakenee Meksikoon, surffariksi Sabanitan rannoille, ja saa lempinimen Pirata, sillä hänen toista silmäänsä peittää musta silmälappu. Nick rakastuu Meksikossa Meganiin, kahden pojan äitiin, joka pakenee väkivaltaista ex-miestään. Mutta huono onni ei jätä Nickiä rauhaan, ja kun rannalta löydetään ruumis, jota paikallinen poliisi ei kykene tunnistamaan, Nickin menneisyys kaikkine synkkine salaisuuksineen nousee pintaan. Pian Nick ja hänen rakkaansa ovat vaarassa ja keskellä uusia karmaisevia tapahtumia. Onko Nickillä mitään mahdollisuutta katkaista synkkien tapahtumien kierrettä ja selvitä hengissä?

 

Kustantaja: HarperCollins Nordic
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789150937947
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.