Juoksupoika

Ullberg Westin, Gabriella

Juoksupoika: Nuori poika, joka värvätään rikollisverkostoon. Nuoren iän vuoksi hänen saamansa rangaistukset ovat lievempiä. Tehtävä: Säilyttää aseita, kuljettaa huumeita, noutaa rahaa. Tulevaisuus:
Usein pitkän rikollisuran alku.

Juoksupoika: Nuori poika, joka värvätään rikollisverkostoon. Nuoren iän vuoksi hänen saamansa rangaistukset ovat lievempiä. Tehtävä: Säilyttää aseita, kuljettaa huumeita, noutaa rahaa. Tulevaisuus: Usein pitkän rikollisuran alku.

On kesäkuu ja Hudiksvallin päällä seisoo painostava helle. Päivä ylioppilasjuhlien jälkeen 18-vuotias Tindra Edvinsson löytyy raa’asti surmattuna. Hänen suunsa on ommeltu kiinni ja sydän irrotettu. Rikostarkastaja Johan Rokka Hudiksvallin poliisista epäilee, että rikoksentekijä kuuluu murhatun tytön lähipiiriin. Johan Rokka tuntee olevansa yhä tympääntyneempi työhönsä poliisina. Hänellä on vaikeuksia päästää irti siitä, mitä hänen nuoruudenrakastetulleen Fannylle oikeastaan tapahtui tämän kadotessa 20 vuotta aiemmin. Rokka alkaa samaan aikaan murhatutkinnan kanssa penkoa katoamista ja ajautuu rikollisuuden harmaalle vyöhykkeelle, mikä vaikeuttaa töiden hoitamista entisestään. Eddie Svensson on kuusitoistavuotias nuorukainen, joka ei tunne kuuluvansa mihinkään. Kun rikollisverkoston johtaja ottaa poikaan
yhteyttä, hän tuntee olonsa imarrelluksi ja uskoo löytäneensä etsimänsä. Eddiellä ei ole aavistustakaan, kuinka pitkälle hänen täytyy mennä saadakseen haluamansa. Daniel Martin on varma, että hänestä olisi voinut tulla Mallorcan menestyvin ravintolanpitäjä, jos hän ei olisi narahtanut huumekaupoista. Kun Martin saa tietää vastustajansa olevan Ruotsissa, hän aloittaa kostomatkan ja vannoo ottavansa takaisin sen, mikä hänelle kuuluu. Tindran murhatutkinnan yhteydessä Rokan, Eddien ja Danielin tiet risteävät ja jännitys alkaa tiivistyä.

 

Kustantaja: HarperCollins Nordic
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789150927030
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.