Oikeuden Puolustajat 4 - Verkosto

Johns, Geoff; Reis, Ivan

Verkostoja ja verikostoja! Edes maailman mahtavimmat sankarit eivät pysty jatkuvasti suojelemaan koko planeettaa. Tästä syystä Oikeuden Puolustajat eli Teräsmies, Batman, Ihmenainen, Salama, Kyborgi ja Vesimies avaavat rivinsä etsiessään uusia jäseniä. Samalla he kuitenkin avaavat oven eräälle ehdokkaalle, jonka pyrkimyksenä on tuhota ryhmä sisältä käsin!

Jo vuosien ajan on ollut käynnissä suunnitelmia Oikeuden Puolustajien murtamiseksi. Kun yksi pahimmista vihollisista tekee paluun ja iskee Vahtitorniin, alkunsa saa ketjureaktio, joka ajaa sankarimme toinen toistaan vastaan. Eikä vain yksittäisiä sankareita, vaan myös kokonaisia ryhmiä, sillä mukana ovat myös Amerikan Oikeuden Puolustajat sekä Synkän Oikeuden Puolustajat.

Kun sankarimme ottavat keskenään yhteen, vain heidän vihollisensa voivat voittaa! Jääkö Oikeuden Puolustajista mitään lopulta jäljelle?

Tämä Geoff Johnsin käsikirjoittama ja mm. Ivan Reisin sekä Joe Pradon kuvittama kokoelmateos sisältää alkuperäisen Justice League -lehden numerot 18-20 ja 22-23.

 

Kustantaja: RW Kustannus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9788893513104
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.