Joen yli puiden siimekseen
15,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Joen yli puiden siimekseen

Hemingway, Ernest

Joen yli puiden siimekseen ilmestyi 1950. Se on Hemingwayn viimeinen täysimittainen romaani, sen jälkeen hän julkaisi vain pienoisromaanin Vanhus ja meri. Nämä romaanit ovat monessa suhteessa toistensa kaltaiset. Ne ovat korkean keskipäivän kirjoja: tästä eteenpäin kaikki on vain menettämistä, irtoamista, hyvästejä. Vanhus saa elämänsä kalan, eversti kokee elämänsä rakkauden. Vielä kerran on elämä täyttä.

Mutta hait syövät kalan, lääkäri ei ole antanut everstille paljonkaan elinaikaa. Eversti Richard Cantwell on entinen prikaatikenraali. Hän on poikasena taistellut itävaltalaisia vastaan Veneton tasangolla, toisessa maailmansodassa osallistunut Normandian maihinnousuun, ollut valloittamassa Pariisia. Nyt hän on tullut varuskunnastaan Triestestä Venetsiaan ampumaan sorsia laguuneilla, nähdäkseen vielä kerran rakastamansa kaupungin ja rakastamansa naisen, kauniin yhdeksäntoistavuotiaan krevitär Renatan, viimeisen ja suurimman rakkautensa. He puhuvat sodasta, kerronta etenee kuin paras Hemingwayn kirjoittama reportaasi, eversti kertoo taisteluista, arvostelee sodanjohtoa, Pattonia, Montgomeryä, Eisenhoweria. He puhuvat rakkaudesta niillä köyhillä sanoilla, joilla rakkaudesta voi puhua, tietäen että kaikki heidän välillään on jäävä kesken.

Kustantaja: SSKK
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9516431402
Ilmestymisvuosi: 1980
Kirjastoluokka: 8453 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.