Tehtävä Prahassa

MacInnes, Helen

Kolme tulenarkaa kirjettä - uhkaavasti tikittävä aikapommi!

Kun amerikkalainen huipputoimittaja Karen Cornell kuulee Prahan rauhankokouksessa Josef Vasekin kiihkeän pyynnön, ei hän arvaa, mihin vastahakoinen suostumus on johtava.

Länteen loikkausta suunnitteleva Vasek luovuttaa Karenille salakuljetettavaksi kolme kirjettä - taitavia väärennöksiä, joiden on määrä saattaa koko länsimaailma vakavaan kriisiin.


Heti rajan ylitettyjään huomaa Karen olevansa keskellä dramaattisia tapahtumia. Hän saa kuitenkin luovutettua kirjeet komealle ja taitavalle Peter Bristowille CIA:han, ja kuvittelee näin pääseensä painajaisesta eroon.

Mutta nyt Karenille valkeenkin, että hän on joutunut vaarallisen salaliiton välikappaleeksi, mukaan kieroihin tapahutmiin, joita vauhdittavat CIA:n sisäpiiriin kuuluva petturi ja päämäärissään häikäilemätön vakooja.

Karenin henki on nyt todella vaarassa, ja haastattelumatkasta Roomaan on vähällä tulla hänen elämänsä päätepiste.. Mutta paikalla on myös Bristow, ja viime hetkessä Karen pelastuu koko maailmaa kuohuttavasta terroristi-iskusta.

Kustantaja: Weilin+ Göös
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 951353409x
Ilmestymisvuosi: 1986
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 8
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.