Ruumiin ryöstäjät

Leonard, Elmore

Jack Delaney, entinen hotellivaras, on palannut kaidalle tielle ja työskentelee lankonsa hautaustoimistossa New Orleansissa. Eräänä päivänä hän saa vähemmän hauskan tehtävän: hakea ruumiin leprasairaalasta. Mutta nuori nainen jonka hän sieltä tuo, ei ole sen enempää spitaalinen kuin kuollutkaan.


Kyseessä on nicaragualaiskaunotar Amelita joka pakenee murhanhimoista contraeverstiä nimeltä Dagoberto Godoy.

Ja näin Jack pääsee todellisen jättipotin jäljille - miljoonien dollarien jotka Godoy on kerännyt Yhdysvaltain teollisuusmiehiltä contrien tukemiseksi. Jack ja hänen kaverinsa, entinen nunna Lucy ja Roy Hicks jonka poliisinura on katkennut vankilareissuun, päättävät, etteivät nämä miljoonat lähde New Orleansista minnekään.

Rahaja tavoittelevat monet muutkin, contrien lisäksi mm. CIA ja jopa IRA. Mutta Lucy, Jack ja Roy ovat tehneey hyvän suunnitelman eivätkä turhia kursaile sitä toteuttaessaan.

"Tämä ei siis ole mikään tavallinen karhea seikkailujuttu vaan huippuluokan trilleri, jossa on todellista moraalista sisältöä." - Publishers Weekly

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9513068803
Ilmestymisvuosi: 1989
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 4
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.