Silkkiperho
Vain myymälästä

Silkkiperho

Davis, Gwen

”Hänessä oli sitä lumovoimaa, joka saattoi panna miehen tekemään murhia – ja murha joku tekikin…”

Mirandalla oli hukuttavat merenvihreät silmät ja hunajainen hipiä. Hänen suhteensa Victor Lenrahaniin, mahtavaan asetehtailijaan ja presidentin uskottuun, oli ollut kauan julkinen salaisuus. Ja nyt Miranda makasi vuoteellaan kuolleena, yhtä uskomattoman kauniina kuin eläessään. Hänen vierellään makasi luodinreikä ohimossaan upporikas lehtikuningas Fred Masters, jonka vaimo Lily oli ollut Mirandan kaikkein läheisin ystävä ja ainoa äidillinen auttaja.

Kaksoisitsemurha – vai jotain muuta? Etsivä Lou Salerno alkaa epäillä ettei tässä kaikki ole kohdallaan. Ja hänen epäilynsä vain kasvavat, kun hänen esimiehensä yrittävät oudolla tavalla saada asian tutkimukset lopetetuksi. Mitä Mirandan elämään oikein oli kätkeytynyt?
Kun Mirandan vaiheiden sotkuiset langat alkavat selvitä, ne näyttävät johtavan korkeimpiin piireihin – politiikan ja teollisuuden huipulle, ylellisyyden, paheiden ja skandaalien maailmaan. Millä tavoin mukaan oli kietoutunut Hap Mitchel, entinen astronautti ja nykyinen avaruusteollisuuden johtomies? Ja mitä tiesi – ja vielä enemmän halusi tietää – Bunyan Reis, erikoislaatuinen ”mustan taiteen” harrastaja ja rikkaiden seurapiirien lemmikki? Ja millä tavoin asiaan liittyi kaunis ja täysin häikäilemätön TV-juontaja Claire Avery, jonka kohtaloon Mirandan poismeno toi omituisen käänteen? Silkkiperon elämän ja kuoleman tarina kulkee siellä missä valtapeli panoksena voi olla ihmiskunnan elämä tai kuolema, missä rahan ja vallan hohto peittää näkyvistä tunnottomimmatkin teot, mustimmatkin intohimot. Lou Salerno alkoi nähdä, että jäljet saattoivat johtaa aina Valkoiseen Taloon saakka. Että tuo kultatukkainen ja vihertäväsilmäinen tyttö, joka oli kamppaillut irti lapsuutensa synkistä kokemuksista ja kaipasi huolettoman elämän kauneutta, oli joutunut kokemana makean elämän kääntöpuolet niiden raaimmassa ja alastomimmassa muodossa.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9513067408
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Ei verkkokaupasta2
Tilattavissa verkosta Ei verkkokaupasta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.