Täydellinen vakooja

Le Carré, John

Britannian Wienin suurlähetystö ja salaisen palvelun päämaja Lontoossa ovat hämmingin vallassa: maan parhaisiin vakoilijoihin kuulunut Magnus Pym on kadonnut. Hän matkusti Wienistä Englantiin hautaamaan isäänsä eikä palannut. Ja saman tien katosi lähetystön "polttolaatikko", joka sisälsi kaikkein salaisimmat salaisuudet. 

Amerikkalaisten tiedustelu-upseerien ikävät vihjailut, että kaikkien rakastama Pym olisikin kaksoisagentti, alkavat tuntua epämukavan tosilta. Hänen epäillään loikannen, mutta siitä ei ole todisteita. Kukaan ei osaa yhdistää huippuvakoojaa Devonissa sijaitsevan pikku täyshoitolan hiljaiseen asukkiin, joka viettää aikaansa kirjoittamalla loputonta kertomusta.
Se mitä hän kirjoittaa on tilinteko hänen koko elämästään. Hän kuvaa synkkää lapsuuttaan ja ristiriitaista suhdettaan isäänsä, joka oli omatekoinen eversti ja lukemattomien liikeyritysten perustaja ja johtaja, monikasvoinen kelmi. Hän selostaa kiihkeän lämpimästi rakkauden ja luottamuksen etsintäänsä ja ensimmäisiä askeliaan petoksen polulla. Ja vähä vähältä kasvaa esiin tuhatsyinen ja katkera totuus siitä, miten miehestä kehittyy mestarivakooja ja miten hänestä tulee luopio - totuus, johon hänen takaa-ajajansakin lopulta törmäävät.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 951306414x
Ilmestymisvuosi: 1988
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.