Warday

Kunetka, James W.; Strieber, Whitley

28 lokakuutta 1988 klo 16.20 räjähtävät Neuvostoliiton ohjukset Pohjois-Amerikan manteren yllä. USA:n vastaisku seuraa hetken kuluttua. Maailmanhistorian ensimmäinen ydinsota on ohi 36 minuutissa. Sota jota kukaan ei halunnut.
Sotapäivänä kuolee 7 miljoonaa amerikkalaista, viitenä lähivuotena 70 miljoonaa. Laajat läntiset osat maata ovat saastuneet, New York ja Washington raunioina. Tuholta säästynyt Kalifornia on sulkenut rajansa ja ottaa epätoivoiset pakolaisvirrat vastaan asein. Eurooppa ja Japani tarjoavat apua – mutta sillä on hinta.

Tämän Amerikan todellisuutta lähtee etsimään kaksi miestä. Vaarallisella tutkimusmatkallaan he kuuntelevat viranomaisia, lääkäreitä, tiedemiehiä, anarkisteja, tavallisia ihmisiä. He kohtaavat suunnattomia kärsimyksiä, mutta myös rohkeutta, uhrautumista ja elämäntahtoa. Monen äänen kautta välittyy kuva siitä millaista on elämä ydinsodan jälkeen. Ja jokainen ääni huutaa: TUHO OLISI VOITU VÄLTTÄÄ! MIKSI ME ANNOIMME SEN TAPAHTUA?

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9513060209
Ilmestymisvuosi: 1984
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.