Kesän pimeys
Ei saatavilla

Kesän pimeys

Kaiko, Takeshi

Kesän pimeys on ankara kertomus vieraantuneisuudesta, juurettomuudesta.

Kaksi japanilaista, mies ja nainen, kohtaavat Euroopassa ensi kertaa kymmeneen vuoteen. He uusivat vanhan rakkaussuhteensa, elävät muutaman kiihkeän kuukauden yrittäen epätoivoisesti saada aikaan ihmissuhteen, saada kosketuksen elämään. Molemmat ovat herkkiä, aistivia, intohimoisia; molemmat ovat lohduttoman yksinäisiä, haavoittuvia, tuskaisia. Molempia ahdistaa tietoisuus siitä, että kaikesta heidän tiedostaan, sivistyksestään, kokeneisuudestaan huolimatta heidän sisällään on tyhjiö.

Kesän pimeys on kertomus siitä miten he yrittävät täyttää tuota tyhjiötä: ruoalla, juomalla, erotiikalla. Se on kertomus siitä miten tyhjiö alun perin syntyi. Se on kertomus aineellisen hyvinvoinnin aiheuttamasta pahoinvoinnista, lamauttavasta ahdistuksesta, rauhattomuudesta, omia pelkojaan pakenevista ihmisistä. Se on kertomus lasin ja betonin maailmasta, väkivallan, sodan maailmasta, itsensä kadottaneen ihmisen tuskasta.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9513034372
Ilmestymisvuosi: 1977
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.