Rakasta minua hiukan
Vain myymälästä

Rakasta minua hiukan

Polva, Anni

Romaani työpalveluaan kesälomalla suorittavan kaupunkilaisneitosen maalla vietetystä viikosta. (Karisto)


Ison toimiston sähäkkä pikakirjoittaja Lulu ihastuu ensisilmäyksellä johtajan huoneessa näkemäänsä pitkään, komeaan luutnanttiin ja päättää siltä istumalta saada miehen omakseen. Kun Lulu lähtee lomalle erääseen maataloon, hän on lentää pyrstölleen kuullessaan, että luutnantti on talon emännän veli! Eikä siinä vielä kaikki, mies on myös lujasti kihloissa Lulun tapaisen tarmokkaan tytön kanssa. Mutta Luluhan ei niin vain luovuta - ja luutnantti saa toden totta huomata, että sodassa ja rakkaudessa kaikki keinot ovat sallittuja... Anni Polva oli naisten viihdekirjallisuuden ehdoton kuningatar. Kirjailijan syntymästä tulee tammikuussa 2015 kuluneeksi 100 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi julkaistaan Polvan valloittava esikoisteos vuodelta 1945 - vietämme siis myös esikoisteoksen 70-vuotisjuhlaa! Lokakuussa ilmestyneen esikoisteoksen elämänmakuinen huumori ja sanavalmiit sankarittaret osuivat suoraan suuren yleisön sydämeen, ja vuoden vaihteessa kirjailijalle kirjoitettiinkin Karistolta seuraavaa: "Meillä on ilo ilmoittaa, että esikoisteoksenne sai hyvän vastaanoton ostavan yleisön puolelta. Painoksemme myytiin joulumarkkinoilla loppuun, vaikka olimme sen korottaneet yli 7 000 kappaleeksi."
(Karisto 2015)

- - -

Lulu näkee konttorissa komean luutnantin ja on heti varma, että tässä on hänen elämänsä mies. Harmi vain, että Lulu on samana päivänä lähdössä ystävänsä Kertun kanssa työpalvelulomalle maaseudulle. Nimetön ihannemies tuntuu katoavan saman tien tytön näköpiiristä. Lulun suureksi iloksi luutnantti Antti Koivu ilmestyy lomailemaan samaan maataloon. Harmi vain, että Antin liki kihlattu morsian Katri ilmestyy paikalle välittömästi. Lulu käy taistoon miehestä koko punatukkaisen temperamenttinsa voimin, mutta onni ei tunnu olevan hänen puolellaan. Lulu näet ajautuu Antin lähistöllä kommelluksesta toiseen…


Kustantaja: Karisto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9512325020
Ilmestymisvuosi: 1945
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Ei verkkokaupasta3
Tilattavissa verkosta Ei verkkokaupasta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.