Voiton hinta
Vain myymälästä

Voiton hinta

Collins, Larry

Henkeäsalpaavan jännittävä romaani historian nerokkaimmasta harhauttamisoperaatiosta, Fortitudesta, toisen maailmansodan tarkimmin varjellusta salaisuudesta…

Keväällä 1944 on saksalaiset Hitleriä myöten saatava uskomaan, että Normandian maihinnousu tehtäisiin kolme päivää myöhemmin Calais’n lähistölle. Winston Churchill laatii nerokkaan strategian, jolla Saksan korkeimmalle sodanjohdolle syötetään vääriä tietoja kaikkien mahdollisten kanavien kautta – jopa luomalla kokonainen valearmeija.

Romaanin päähenkilö, huimaavan rohkea ja päättäväinen kaunotar Catherine Pradier, brittien salainen agentti, soluttautuu natsien miehittämään Ranskaan. Intohimo leimahtaa vastarintaliikkeen palveluksessa olevan Henri Lemairen, alias kaksoisagentti Paulin ja Catherinen välillä, mutta aikaa on vähän sodan runteleman Euroopan kaaoksessa. Catherinen tehtäväksi tulee suorittaa eräs sodan sankarillisimmista teoista. Mikään uhraus ei ole liian suuri, kun tavoitteena on Euroopan vapauttaminen, voitto Hitleristä.

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 951109081x
Ilmestymisvuosi: 1985
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Ei verkkokaupasta4
Tilattavissa verkosta Ei verkkokaupasta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.