Lol V. Steinin elämä
25,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Lol V. Steinin elämä

Duras, Marguerite

Lol V. Steinin merkitsevä elämä alkaa hetkestä, jolloin viimeiset vieraat astuvat kynnyksen yli T. Beachin kasinolle. Tanssiaiset kestävät aamukoittoon – ja auringon noustessa nuori tyttö on täydellisesti muuttunut.

Sinä yönä Lol Valerie Stein menettää komean rakastettunsa, näkee ja kokee jotain, joka ei jätä häntä koskaan. Kymmenen vuoden kuluttua Lol V. Stein palaa kotikaupunkiinsa. Hän on mennyt naimisiin, saanut kolmea lasta, hänen elämänsä on järjestyksessä, onnellistakin. Tahtoen tai tahtomattaan hän alkaa kuitenkin jäljittää nuoruutensa kokemusta. Vaistonvaraisen määrätietoisesti hän valitsee ihmiset, sankarin, näytelmän kulissit ja saa aikaan juuri sen minkä on pakko tapahtua.

Lol V. Steinin elämä on romaani nuoruuden intohimosta ja pettymisestä, ja niiden jäljistä naisen elämässä. Yhtä vahva ja upea lukukokemus kuin Durasin aikaisemmin suomennettu, Goncourt –palkinnolla palkittu Rakastaja.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511085468
Ilmestymisvuosi: 1986
Kirjastoluokka: 846 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.