Elämän tilkkutäkki
Vain myymälästä

Elämän tilkkutäkki

Otto, Whitney

Kahdeksan pikkukaupunkilaisnaista kokoontuu säännöllisesti tilkkupeitto-ompeluksen ääreen: Siskokset Glady Joe ja Hyacinth, jotka näyttäytyvät aina olleen erottamattomat. Sophia, joka halusi maailmankiertäjäksi mutta päätyi perheenäidiksi. Yksinäisyydestä nauttiva Constance, joka kaikkien yllätykseksi avioitui keski-iän kynnyksellä. Em, joka otti epäsovinnaisen miehen koska on itse liian sovinnainen. Corrina, jonka osana oli odottaa sodasta ensin miestä ja vuosia myöhemmin poikaa. Kuvankaunis Anna, jolle mustan yhdysvaltalaisnaisen elämänehdot ovat päivänselvät. Äitiään Annaa seitsemäntoista vuotta nuorempi Marianna, joka tekee miehen työtä.

Periamerikkalainen tilkkutyö yhdistää nämä naiset, joiden kohtalot ovat yhtä kirjavia kuin tilkkupeite konsanaan. Luontevasti Whitney Otto peilaa romaaninsa naisten kautta Yhdysvaltain historiaa. Hän kuvaa koskettavasti niin isoäitejä kuin tyttärentyttäriä, sitä, miten nainen sopeutuu oman aikansa odotuksiin.
Elämän tilkkutäkki on Whitney Otton esikoisteos, josta on tehty elokuva.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 951020532x
Ilmestymisvuosi: 1991
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Ei verkkokaupasta0
Tilattavissa verkosta Ei verkkokaupasta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.