Syvä uni
10,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Syvä uni

Chandler, Raymond

Raymond Chandlerin 1939 ilmestynyt, 1965 suomennettu esikoisromaani – nyt kovaksikeitetyn rikosromaanin klassikko. Tästä kirjasta alkaa Philip Marlowen, losangelesilaisen yksityisetsivän väsymätön ja voittoisa vaellus kiristäjien, gangstereiden ja pornokauppiaiden maailmassa, ”missä poliitikot ovat ostettavissa ja oikeusturva vähäinen”. Tässä viidakossa tunteellinen ja rehellinen Philip Marlowe on kuin kotonaan. Salapoliisiromaanista syntyy aitoa, todellista kirjallisuutta.


”Raymond Chandler on rikoskirjallisuuden suuria mestareita: vaikka hän kehitti uuden romaanityypin ja sai lukuisia seuraajia, niin silti hän on edelleen omassa ylhäisessä yksinäisyydessään.” (Timo Kukkola, IS)
(takakansiteksti 1987) 
”Minulla oli ylläni ruudinsininen puku, tummansininen paita, solmio ja taskunenäliina, mustat mokkakengät sekä mustat villasukat, joissa oli tummansiniset raidat. Olin siisti, puhdas, sileäleukainen ja selvä. Olin juuri sellainen kuin hyvin pukeutuneen yksityisetsivän pitääkin olla. Olin menossa tapaamaan neljää miljoonaa dollaria.” Tällainen mies on Philip Marlowe, yksityisetsivä Los Angelesin kaupungista. Rikoskirjallisuuden omintakeisimpiin kuuluva sankari aloittaa uransa ensimmäisenä toimeksiantajanaan vanha kenraali, jolla on kaksi kaunista, villiä tytärtä.

Kustantaja: WSOY/Sapo
Sidosasu: Pokkari
ean: 9510142654
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä0
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.