Ihmeperhe (Pixar klassikot 6)

Elokuvan Nemoa etsimässä Oscar-palkitut tekijät tuovat nyt iloiksemme elokuvan Ihmeperhe. Supervauhdikas ja superhauska tarina supersankareista!
Ulkoisesti Vaaran perhe näyttää ihan tavalliselta: he asuvat esikaupungissa, vanhemmat käyvät töissä ja lapset koulussa. Mutta totuus on aivan toinen. Isä eli Ilu Vaara on äärettömän voimakas. Elli-äiti venyy rajattomasti, Esa on ajatustakin nopeampi ja Ilona osaa muuttua näkymättömäksi. Vain Jaska-vauva näyttäisi olevan aivan tavallinen.
Ilu ja Elli olivatkin supersankareita 15-vuotta sitten, mutta viranomaiset päättivät ettei supersankareita enää tarvita. Siitä lähtien he ovat eläneet tekaistuilla nimillä tavallisina ihmisinä, tehden tylsää työtä. Mutta tilanteeseen tulee muutos, kun salaperäinen järjestö ottaa yhteyttä Iluun ja pyytää hänen apuaan. Ja pian on koko perhe tempaistu mukaan kaikkein suurimpaan ja tärkeimpään tehtävään!

Kustantaja: Disney
Sidosasu: dvd
ean: 8717418296056
Ilmestymisvuosi: 2004

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.