Ruumiin kulttuuri 2/2023

Ruumiin kulttuuri - hyytävää kulttuuria
Suomen dekkariseuran "lippulaiva" on seuran lehti Ruumiin kulttuuri, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti on jopa vanhempi kuin itse Dekkariseura, sillä sen ensimmäinen numero valmistui kesäkuussa 1984 hiukan ennen seuran perustamiskokousta. Ruumiin kulttuurin päätoimittajana oli yli kahden vuosikymmenen ajan (vuoteen 2005 asti) Risto Raitio. Vuoden 2006 alusta tehtävää on hoitanut Keijo Kettunen. Lehden ulkoasusta on vastannut Olli Turunen vuodesta 1996 alkaen.
Ruumiin kulttuuri on ainutlaatuinen julkaisu, joka käsittelee dekkarikulttuurin kaikkia osa-alueita. Käräjät-osastossa arvioidaan uusia rikos- ja jännityskirjoja, tietoteoksia, elokuvia ja teatteriesityksiä. Etenkin suomeksi ilmestyvät kirjauutuudet pyritään käsittelemään lehdessä kattavasti: nykyään vuosittain julkaistaan noin 200 kirja-arvostelua. Lehdessä on myös kirjailijahaastatteluja, asiantuntijoiden esseitä ja tietenkin runsaasti tuoreita dekkarialan uutisia. 10 minun mieleeni -palstalla dekkarien ystävät eri aloilta esittelevät murhaavia kirjasuosikkejaan.

Kustantaja: Suomen Dekkariseura
Sidosasu:
ean: 777085
Ilmestymisvuosi: 2021
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter2
Rosebud Maria3
Rosebud Tiedekulma3
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio3
Keskusvarasto 9
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.