Lapsen maailma 4/2022

Haluatko löytää asiantuntevan, mutta helposti seurattavan tien lasten ja nuorten kiehtovaan maailmaan? Askella sinne kanssamme tilaamalla arvokasta ja hyödyllistä luettavaa niin arkeen kuin työhön! Lapsen Maailma on Lastensuojelun Keskusliiton kuukausijulkaisu, josta saat ajankohtaista tietoa lapsen kehitykseen ja kasvuun liittyen. Lehti toimii apuvälineenä lasten kasvatuksessa ja polkuna syvempään ymmärrykseen kaikille lasten kanssa toimiville. Se on suunnattu ensisijaisesti lastenkasvatukseen perehtyneille lastensuojelun ammattilaisille, mutta yhtä hyvin myös vanhemmat ammentavat lehdestä tukea perheen yhdessäoloon ja arjen haasteisiin.
Artikkelit ovat asiantuntevien toimittajien laatimia, laadukkaita ja ajantasaisia lukupaketteja kaikille aihepiiristä kiinnostuneille. Lehden suunnittelussa hyödynnetään lastensuojelun ammattilaisten tietoa ja kokemuksia sekä muiden lasten kasvussa ja kehityksessä mukana olevien näkemystä. Voit tehdä lehtitilaukset kätevästi netissä. Tilaa Lapsen Maailma siis suoraan meiltä.

Kustantaja: Lastensuojelun Keskusliitto
Sidosasu: muu
ean: 777034
Ilmestymisvuosi: 2016

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.