Arkkitehti 1/2024
Vain myymälästä

Arkkitehti 1/2024

Arkkitehti-lehti on maamme ainoa arkkitehtuuriin paneutuva kulttuurilehti. Ympäristö taloineen, katuineen ja puistoineen on osa kulttuuria ja sen kehitystä. Lehti tarkastelee rakennettua ympäristöä monipuolisesti ja kriittisesti. Artikkelien aiheet ulottuvat kaupunkisuunnittelusta kesämökkeihin, estetiikasta ekologiseen rakentamiseen ja arkkitehtuurin historiasta viimeisimpiin trendeihin. Vakiosisältöön kuuluvat koti- ja ulkomaisten arkkitehtien haastattelut. Perustamisestaan lähtien lehden ydin on ollut uusien, kiinnostavien rakennusten esittely. Niiden kautta voi tarkastella suomalaisen arkkitehtuurin viimeisimpiä virtauksia kuin myös arkkitehtuurimme kehitysvaiheita, jotka ovat dokumentoituneet lehteen 1900-luvun alusta alkaen.

Arkkitehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa 80–100 sivun laajuisena. Jokaisella numerolla on kokoava teema, kuten esimerkiksi ”korkea rakentaminen” (4/2012) tai ”kritiikin tila” (1/2013), ja teema vaihtelee numeroittain. Kaikki aineisto julkaistaan suomeksi ja englanniksi. Lehden liitteenä ilmestyy Arkkitehtuurikilpailuja-lehti.

Kustantaja: MT Suomen Arkkitehtiliitto
Sidosasu:
ean: 777024

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria2
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Ei verkkokaupasta0
Tilattavissa verkosta Ei verkkokaupasta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.