Kulttuurivihkot tuplanumero 4-5/2023
Vain myymälästä

Kulttuurivihkot tuplanumero 4-5/2023

Kulttuurivihkot on kuudesti vuodessa ilmestyvä yleisaikakauslehti. Lehdessä julkaistaan muun muassa uutisia, artikkeleita, kritiikkejä, esseitä, kaunokirjallisuutta, valokuvataidetta ja sarjakuvia. Seuraamme erityisesti ruohonjuuritasolla tehtävää kulttuurityötä ja yhteiskunnallista aktivismia. Lehden yhteiskunnallinen linja on vasemmistolainen, mutta se ei ole sidoksissa mihinkään puolueeseen.

Lehti perustettiin vuonna 1973 antamaan Kulttuurityöntekijäin Liitolle ääni. Siitä kehittyi suomalaisen vasemmiston keskeinen kulttuurilehti. Liiton lopettaessa toimintansa 1990-luvun alussa Kulttuurivihkot jatkoi järjestöistä riippumattomana julkaisuna. Vuosina 1992-1998 lehteä julkaisivat Vihreä Lyhty Oy ja Kulttuurivihkot-yhdistys ry, vuoden 1999 Kulttuurivihkojen kannatusyhdistys. Vuodesta 2000 lehteä on julkaissut helsinkiläinen Domirola Oy, joka on Kulttuurivihkojen tekijöiden omistuksessa.

Kustantaja: Domirola Oy
Sidosasu:
ean: 777019
Ilmestymisvuosi: 2016

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma7
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Ei verkkokaupasta0
Tilattavissa verkosta Ei verkkokaupasta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.