Vares - Yksityisetsivä
Ei saatavilla

Vares - Yksityisetsivä

Mäkelä, Aleksi

Sinä kesänä nainen juoksi kuolema kintereillään. Ja satoi enemmän kuin koskaan...

Aleksi Mäkelän ohjaama kaikkien aikojen kovin kotimainen trilleri perustuu Suomen luetuiman dekkarikirjailijan Reijo Mäen romaaniiin Keltainen leski Päähenkilönä on kirjoista tuttu yksityisetsivä Jussi Vares, elämää nähnyt oman tiensä kulkija, joka pitää oluesta ja naisista.

Kaunis kersantti Eevan Sunila hurmaa kertausharjoituksissa yksityisetsivä Vareksen. Naisen ilmestyminen uutisten pääaiheeksi tempaa yksityisetsivän mukaan kiihtyvään ajojahtiin, jossa mafialta kaapatuilla miljoonilla on monta ottjaa. Vares huomaa olevansa osa peliä, jossa mukana ovat Eevan kaksinaamainen aviomies Antero Kraft, petollinen miestennielijä Ifigenia, säälimätön bisneshai Miesmann, lahjottu poliisi Koitere sekä ammattitappajat Munck ja Tetsuo. Petosten, seksin ja väkivallan kierre kiihtyy hurjaksi toiminnaksi. Armottomassa välienselvittelyssä sade huuhtoo verta ja kuolema on koko ajan läsnä.

Kustantaja: Solar Films
Sidosasu: dvd
ean: 7393834474707
Ilmestymisvuosi: 2004

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.