Paluu Eedeniin - tarina jatkuu osa 1 (4-disc)

Jatkoa valtavan suosion saaneelle Paluu Eedeniin TV-sarjalle! Tarina jatkuu muutamaa vuotta myöhemmin siitä mihin minisarja päättyi. Stephanie Harper (Rebecca Gilling) on onnellisesti naimisissa Dan Marshallin (James Smillie) kanssa ja hänen lapsensa Sarah (Nicki Paul) ja Dennis (Peter Cousens) ovat kasvaneet aikuisiksi. Harper-yhtiöllä menee hyvin ja elämä hymyilee, kunnes Stephanie saa käsiinsä vanhan dokumentin, joka osoittaa juuri vankilasta vapautuneen Jillyn (Peta Toppano) olevan hänen sisarpuolensa. Katkera ja kostonhimoinen Jilly on päättänyt tuhota Stephanien, ja avukseen hän saa lipevän liikemiehen Jake Sandersin (Daniel Abineri). Häikäilemätön taistelu Harper-yhtiöstä ja Eedenistä alkaa.

Sisältää jaksot 1-12.

Näyttelijät: Rebecca Gilling, James Smilie, Peta Toppano, Daniel Abineri, Peter Cousens, Megan Williams, Warren Blondell, Nicki Paull, Angelo D’Angelo

 

 

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu: dvd
ean: 7350007159533
Ilmestymisvuosi: 1986

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.