Peppi pitkätossu Tv-sarja 1 DV
Ei saatavilla

Peppi pitkätossu Tv-sarja 1 DV

Hellbom, Olle

Peppi Pitkätossu tv-sarja perustuu Astrid Lindgrenin kirjoihin ja sarjan on ohjannut Olle Hellbom. Tämä julkaisu on huolellisesti restauroitu ja tarjoaa uskomattoman hienon äänen- ja kuvanlaadun!

Peppi Muuttaa Huvikumpuun
Kuten aina matkallaan koulusta kotiin Tommi ja Annika kulkevat Huvikummun ohi. Ja kuten aina, he sanovat "Ajattele, jos tuonne muuttaisi joitain, joilla on lapsia". Tänään he näkevät talossa liikettä - söpön pikkuisen apinan! Verannalla seisoo pilkullinen hevonen ja sisällä talossa on joku, joka nukkuu jalat tyynyllä. Tästä päivästä lähtien ei mikään ole kuten ennen Tommin ja Annikan elämässä.

Peppi Toimii Nuuskijana ja Menee Kahvikutsuille
Peppi on hyvä monessa asiassa, kuten esimerkiksi löytämään kadonneita tavaroita. Mutta on myös asioita, joissa hän ei ole niin hyvä, kuten esimerkiksi kahvikutsuille menemisessä ja niissä hyvin käyttäytymisessä.

Peppi menee Kauppoihin
Peppi ottaa tiukan otteen laukustaan, joka on täynnä kultarahoja ja lähtee yhdessä Tommin ja Annikan kanssa kiertelemään liikkeestä toiseen ja ostaa ja ostaa... Kun katalat konnat Jymy-Jantunen ja Kukkanen kuulevat Pepin kultarahoista, alkavat he pohtia, josko olisi aika tehdä pikku vierailu Huvikumpuun.

Kustantaja: SF Film
Sidosasu:
ean: 6438044385656
Ilmestymisvuosi: 1969
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.