Ganes

Siili, JP

Remu kasvaa vaatimattomissa oloissa. Teinipoikana hän on jättänyt koulunsa kesken ja on ammatiltaan rikollinen. Kohdatessaan rock-musiikin Remu kuitenkin innostuu, opettelee soittamaan rumpuja ja tunkee itsensä erilaisiin bändeihin. Ensimmäinen vankilareissu katkaisee soittouran, mutta vapauduttuaan Remu perustaa oman bändin, jonka nimeksi tulee Hurriganes. Sitkeydellä ja persoonallisinkin keinoin Remu saa yhtyeensä toimimaan ja suosio alkaa kasvaa. Ennen lopullista läpilyöntiä Remun täytyy kuitenkin tehdä ankaraa tiliä menneisyytensä haamujen kanssa.

JP Siilin energinen ohjaus yhdistettynä loistaviin roolisuorituksiin herättää henkiin yhden rakastetuimmista legendoistamme. Ganes on ”yksi viime aikojen parhaista kotimaisista, josta taatusti muodostuu kuluvan vuoden kovin kotimainen hittileffa” (TP, nelonen.fi). ”Eero Milonoff säkenöi Remu Aaltosen buutseissa” (JJ, HS Nyt), ”tarina etenee särmikkäästi, bändi soi hyvin” (PN, MeNaiset) ja ”jokainen 70-luvulla Hurriganesia digannut tuntee, miten aikakausi herää henkiin ja rokkaa” (OK, Iltalehti)! Get On!

Kustantaja: SF Film
Sidosasu:
ean: 6438044132557
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter2
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.