Matka maan keskipisteeseen 3D (2-disc)
Ei saatavilla

Matka maan keskipisteeseen 3D (2-disc)

Brevig, Eric

Matka maan keskipisteeseen 3D on maailman ensimmäinen live-action elokuva, joka on kuvattu kokonaan 3D-tekniikalla. Kyseessä on myös Suomessa ensimmäinen kolmiulotteinen elokuva, joka tuodaan valkokankaille suomeksi tekstitettynä ja näin laajalla levityksellä. 

Professori Trevor Andersonilla (Brendan Fraser) on omalaatuisia teorioita, joita kukaan tiedemaailmassa ei ota vakavissaan. Anderson haluaa kuitenkin todistaa väitteensä tosiksi ja lähtee tutkimusmatkalle Islantiin veljenpoikansa Seanin (Josh Hutcherson) kanssa. Mukaan matkalle he saavat paikallisen nuoren oppaan (Anita Briem). Heidän tutkimusmatkansa saa yllättävän käänteen onnettomuuden seurauksena, maankuoren pettäessä ? ja johtaa uskomattomaan tieteelliseen läpimurtoon. Maan keskipisteessä seurue löytää kokonaisia uusia maailmoja, joiden olemassaoloa kukaan ei olisi pystynyt edes kuvittelemaan. 

Matka maan keskipisteeseen 3D on New Line Cineman (Taru Sormusten Herrasta -trilogia) ja Wallden Median (Narnian tarinat I ja II) tuottama huikea seikkailu, joka perustuu Jules Vernen tieteisromaaniin. Elokuvan on ohjannut visuaalisista efekteistään Oscar-palkittu Eric Brevig. Pääosissa nähdään Brendan Fraser (Muumio, Crash), Josh Hutcherson (Silta salaiseen maahan) ja Anita Briem (tv-sarja Tudors).

Kustantaja: SF Film
Sidosasu: dvd
ean: 6438044104851
Ilmestymisvuosi: 2008

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.