Auringon ympäri

Evelina

Värityskuvin koristeltu kalenteri arkeen ja vapaa-aikaan! 

Kotimaisen musiikin supertähden Evelinan itse ideoimassa ja kiehtovasti kuvittamassa Auringon ympäri -kalenterissa on viehättävä astrologinen tunnelma ja lukuisia inspiroivia värityskuvia. 

Tähän virkistävän avarakatseiseen kalenteriin on poimittu mukaan tärkeitä päiviä aina Älä laihduta -päivästä Maailman mielenterveyspäivään ja Kansainväliseen tanssin päivään, ja se toimii käyttäjänsä mukaan ajanhallinnan välineenä, muistikirjana tai vaikkapa unipäiväkirjana. Lukuvuoden 2022-2023 kattava kalenteri piristää päiviä, tarjoaa ajatuksia herättäviä mietelauseita, toimii menojen muistiona ja kulkee käyttäjänsä mukana luentosalista lukupiiriin ja etätöistä toimistolle. 

Koko KxLxP, Paino: 247 x 178 x 25, 624 g

Monipuolisesti luova Evelina on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi tämän hetken kuunnelluimmista ja seuratuimmista kotimaisista tähdistä. Vuonna 2018 vuoden naissolistin Emmalla palkitun artistin musiikkia on striimattu huimat yli 200 miljoonaa kertaa. Evelina saa paljon kiitosta ottamalla kantaa tärkeisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin ja puhuu usein esimerkiksi kehorauhasta, ulkonäköpaineista, tasa-arvosta sekä naisten oikeuksista. 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 6430060032323
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 05.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.