Loputon Gehennan liekki
Ei saatavilla

Loputon Gehennan liekki

Kettunen, Sami

Loputon Gehennan liekki on ainutlaatuinen dokumenttielokuva, joka porautuu suomalaiseen black metal -musiikkikentän syvimpiin syövereihin. Se kertoo kotimaisen underground-musiikin kalmanhajuisen menestystarinan, jonka huomioarvo on täysin omaa luokkaansa myös kansainvälisesti.

Elokuva pureutuu black metaliin elämäntapana alakulttuurin voimahahmojen haastattelujen kautta. Se antaa kasvot ilmiölle, jonka esimerkiksi Suojelupoliisi on nähnyt uhkaksi yleiselle turvallisuudelle. Samalla teos on kattava katsaus suomalaisen black metalin historiaan ja nykytilaan. Musiikkilajin artisteihin itsekin lukeutuva ohjaaja Sami Kettunen pääsee lähelle kohteita, joiden ajatuksia ei ole koskaan aiemmin tässä muodossa tallennettu.

DVD-julkaisun lisämateriaalina Sami Kettusen lyhytdokumentti Romua, ruiskeita ja rutinaa, joka kertoo suomalaisen noise-musiikin kansainvälisestikin tunnustetuista pioneereista ja konkareista. Haastatteluihin vahvasti nojaavassa teoksessa ääneen pääsevät alan taiturit kuten Bizarre Uproar, Grunt, Manic/Deprssion ja Sick Seed.

Kustantaja: Night Visions
Sidosasu: dvd
ean: 6430051161650
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.