VIIRUN SYNTYMÄPÄIVÄT
Ei saatavilla

VIIRUN SYNTYMÄPÄIVÄT

Viiru ja Pesonen ovat järvellä kalassa. Kesken kaiken tuuli yltyy ja alkaa sataa lunta. Kaiken lisäksi tulee pimeää! Eksyksissä myrskyn keskellä ystävykset joutuvat etsimään suojaa ihan oikeasta iglusta! Siellä Viiru ja Pesonen muistelevat kuluneen vuoden tapahtumia. Ajatella, että Viirun syntymäpäiviä vietettiin kahdesti! Entäpä kerta, kun kettu tuli käymään - silloin Pesonen päätteli, että kanala on parasta lukita. Mutta Viirun mielestä olisi ollut parempi teljetä naapuri lukkojen taa!

Mieleen muistuu myös päivä jolloin kukko saapui kanalaan ja kuinka Pesonen rakensi oman joulukuusen. Kerran Pesonen oli happamalla päällä vaikka Viiru halusi kalaan. Silloin Viiru sanoi: "Kyllä sinä kalaan haluat - et vaan tiedä sitä vielä!". Myrsky ulkona jatkuu, ja saas nähdä miten kaverusten käy! Yksi asia on ainakin varma: Viiru ja Pesonen tulevat aina elämään yhdessä!

Kustantaja: SF Film
Sidosasu:
ean: 6420614621851
Ilmestymisvuosi: 1999

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.