Raid (elokuva)
Ei saatavilla

Raid (elokuva)

Piirainen, Tapio

Raid (Kai Lehtinen) palaa takaisin Suomeen tapaamaan suurta rakkauttaan Tarjaa (Mari Rantasila) mutta joutuukin jahtaamaan maahamme soluttautuvia rikollisia.

Helsingissä on meneillään Maailmanpankin kokous ja mielenosoituksien tuoksinassa eräs nuori nainen ammutaan. Juttua ryhtyy tutkimaan RAIDin vanha ystävä komisario Jansson, jolla on sankarillemme huonoja uutisia: Tarja on kuollut aktivistilehti Uuden Voiman tuhopoltossa. Jostain syystä tätä tapausta tutkimaan on määrätty epäpätevä "Johtolanka Saarinen", vaikka kokenut Jansson mielellään olisi ottanut homman hoitaakseen. Ovela komisario pyytää RAIDia selvittämään neljän ihmisen hengen vaatineen palon syyn. Jansson epäilee ettei Tarja olekaan kuollut, mutta ei kerro tätä RAIDille. Jansson toivoo että RAID kostoaikeissaan löytäisi syylliset.

Tapaukseen liittyy myös Valtion Energiayhtiön myyntiin liittyviä hämäräkauppoja. Kansainvälinen suuryritys GIB on tarjoutunut yhtiön ostajaksi ja valtio on tilannut konsulttiyhtiö CRC:ltä selvityksen. Konsulttiyhtiön johtajalla kreivi Nardi Deillä ei ole kuitenkaan puhtaita jauhoja pussissaan, eikä GIB:in omistaja, miljonääri Hollanderkaan kaihda rajuja keinoja.

RAIDilla onkin pian vastassaan kansainvälinen rikollisliiga ja sen kylmäverinen tappaja: Legioonalainen.

 

Kustantaja: Nordisk film
Sidosasu: dvd
ean: 6420201157282
Ilmestymisvuosi: 2003

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.