The DUFF BD

Sandel, Ari

Älykkääseen päähenkilöönsä (Mae Whitman), nokkelaan dialogiin, stereotypioilla leikitteleviin sivuhenkilöihin, yllättäviin käänteisiin ja äkkiväärään huumoriin luottava The DUFF on terävä high school -komedia, joka päivittää ysäriklassikko Cluelessin (1995) muodin, hahmot ja maailman tälle vuosituhannelle.

Bianca (Whitman) on viimeistä vuottaan high schoolissa viettävä älykkötyttö, jonka parhaat ystävät sattuvat kuulumaan koulun kuumimpiin kissoihin. Biancan onnellinen elämä horjahtaa raiteiltaan, kun tytön lapsuudenystävä, jalkapallojoukkueen supersöpö tähti, Wesley (Robbie Amell), paljastaa Biancalle julkisen salaisuuden: Biancan sosiaalinen status on nimittäin erittäin ei-imarteleva DUFF (Designated Ugly Fat Friend). Bianca on siis se kauniiden ystäviensä vähemmän tyrmäävä kaveri, jonka avulla pojat pääsevät lähestymään koulun tavoitelluimpia tyttöjä.

DUFF-leimastaan ehdottomasti eroon haluava Bianca pyytää Wesleyn avukseen. Wesley ryhtyy hiomaan Biancasta timanttia, joka tämä haluaa olla. Matkan varrelle mahtuu niin noloja YouTube-videoita, kissatappeluita, treffit unelmien kundin kanssa (amazeballs!) ja lukuisia yllättäviä käänteitä - kaikki nasevan sanailun ja nokkelan huumorin saattelemana.

Ari Sandelin ohjaama komedia perustuu nuoren Kody Keplingerin vain 18-vuotiaana kirjoittamaan romaaniin The DUFF (2010). Pääosassa hurmaavan Mae Whitmanin rinnalla elokuvassa nähdään Robbie Amell, Bella Thorne ja Allison Janney.

 

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548589534
Ilmestymisvuosi: 2015

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.