Laitakaupungin valot BD

Kaurismäki, Aki

Laitakaupungin valot päättää elokuvien Kauas pilvet karkaavat ja Mies vailla menneisyyttä aloittaman trilogian. Siinä missä ensimmäinen kertoi työttömyydestä ja toinen asunnottomuudesta Laitakaupungin valojen teemana on yksinäisyys.

Päähenkilö, Koistinen nimeltään, etsii Chaplinin pikku kulkurin lailla kovasta maailmasta pientä säröä, josta ryömiä sisään, mutta niin kanssaihmiset kuin yhteiskunnan kasvoton koneistokin katsovat asiakseen murskata hänen vaatimattomat haaveensa kerta toisensa jälkeen.

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Suomi (Dolby Surround)

Kuva
Widescreen 1.85:1 (anamorfinen)

Rikolliset ainekset käyttävät hänen rakkaudenkaipuutaan ja asemaansa liikekeskuksen yövartijana hyväkseen tekemässään ryöstössä ja jättävät Koistisen vastaamaan seurauksista. Tässä auttaa elokuvahistorian tunteettomin nainen sitten Joseph L. Mankiewiczin elokuvan All about Eve (1950). Niinpä Koistiselta viedään sekä työ, vapaus että haaveet.

Päähenkilön onneksi elokuvan tekijä on tunnetusti hellämielinen vanhus, joten voimme olettaa jonkinlaisen toivonkipinän valaisevan loppukohtausta.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548575230
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio2
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.