Talvisota TV-sarja 2-DVD
Ei saatavilla

Talvisota TV-sarja 2-DVD

Parikka, Pekka

Talvisota on Antti Tuurin ja Pekka Parikan samannimiseen elokuvaan perustuva viisiosainen televisiosarja, joka on valmistettu yhtä aikaa elokuvan kanssa. Pääosassa, sotamies Martti Hakalan roolissa nähdään Taneli Mäkelä.
Osa 1. Ylimääräinen harjoitus. Lokakuussa 1939 Kauhavalta lähtee jalkaväkirykmentti ylimääräiseen harjoitukseen Seinäjoelle ja sieltä edelleen rajan tuntumaan. Neljännen komppanian ryhmässä ovat ne miehet joiden tarinaa seurataan sotamies Martti Hakalan näkökulmasta.

Osa 2. Sota syttyy. Venäläiset ylittävät rajan ja karjalaiskylät evakuoidaan. Kun Mainilan laukaukset on ammuttu, sotilaat siirtyvät etulinjaan jossa käydään ensimmäinen taistelu ylivoimaista vihollista vastaan.

Osa 3. Taipaleenjoki. Paavo Hakala haavoittuu ja pääsee kotiin lomalle. Terenttilän aukean taistelut jatkuvat, mutta lopulta miehet pääsevät lepoon rintaman lähellä sijaitsevaan Putkinotkoon.

Osa 4. Tammikuu - Helmikuu. Putkinotkon lepojakso päättyy ja sotilaat siirtyvät Linnakankaalle. Edessä on pitkä ja uuvuttava taistelu bunkkerista, jonka valloittavat vuoroin suomalaiset, vuoroin venäläiset.

Osa 5. Vuosalmi - Äyräpää. Pataljoona siirtyy Äyräpäähän jossa käydään sodan lopun massiiviset taistelut. Maaliskuussa 1940 joukkojen huvettua muutamaan mieheen, koittaa lopulta rauha.

 

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6416415991972
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.