Felix-kissa DVD

Felix -kissan loi australialainen sarjakuvapiirtäjä Pat Sullivan. Tämän yhden maailman tunnetuimman kissan ensiesiintyminen tapahtui elokuvissa vuonna 1920. Felix -kissasta tulikin suosituin sarjakuvahahmo Amerikkalaisten lasten keskuudessa. Felix esiintyi ensin mykkäelokuvissa ja pääsi äänielokuviin 1930 luvulla. Felix on vielä tänäkin päivänä yksi eniten eri tuotteissa esiintyvä sarjakuvahahmo.

1. Huhtikuinen eväsretki/April Maze (1930)

Felix lähtee eväsretkellä kahden kissanpoikasen Inkyn ja Winkyn kanssa. Retki ei aivan mene suunnitelmien mukaisesti, koska rankkasade ja eväskorin varastava jänis aiheuttavat Felixille harmaita hiuksia.

2. Kultamunia muniva hanhi/ Felix The Cat And The Goose That Laid The Golden Egg (1936)

Felix ja kultamunia muniva hanhi auttavat köyhiä ihmisiä jakaen heille kultarahoja kioskista. Valeasuun pukeutunut merirosvo haluaa hanhen itselleen hinnalla millä hyvänsä ja kaappaa tämän mukanaan laivalleen. Felix kuitenkin selvittää tilanteen ja paha saa palkkansa.

3. Neptunuksen valtakunnassa/Neptune Nonsense (1936)

Felix lähtee etsimään kultakalalleen seuraa kalamaljakkoon. Kalastaminen ei omenasyöteistä huolimatta ota onnistuakseen ja suuri miekkakala vetääkin hänet Neptunuksen valtakuntaan veden alle. Felix tutustuu merenelävien arkeen ja joutuu jopa syytetyksi itse meren kuninkaan tuomioistuimeen.

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6416415990272
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: DVD

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.