Suomalaisen sotaelokuvan klassikot (3-disc)
Ei saatavilla

Suomalaisen sotaelokuvan klassikot (3-disc)

Tuntematon sotilas (1955) 
Kesä 1941. Itä-suomalaisen varuskunnan konekiväärikomppania saa käskyn luovuttaa ylimääräiset varusteet. Komppania siirretään rajan pintaan. Seuraavana aamuna miehet heräävät tykkien jylinään - sota on alkanut. 
Suomalaiset joukot hyökkäävät ja etenevät nopeasti rajan yli. Joukkueen hermoilevat ensikertalaiset saavat tulikasteensa. Miehet tulevat tutuiksi kuoleman ja sodan armottoman arjen kanssa. Vähälukuisina ja huonosti varustettuina he taistelevat ylivoimaista vihollista vastaan. Sankaritekojen ja -vainajien lista on loputon. 

Tuntematon sotilas (1989) 
Välirauhan aikana itäsuomalaisen korpivaruskunnan konekiväärikomppaniassa tehdään lääkärintarkastus ja harjoitellaan tulevia taisteluita varten. Kesäkuussa tulee lähtökäsky kohti tuntematonta ja komppania kuljetetaan itärajalle. Upseerit kuuntelevat vakavina radiosta ministerin puhetta lopullisesta voitosta ja vallatussa Petroskoissa on jo aloitettu suomalaisten voitonjuhlat. Kesällä 1944 alkaa Neuvostoliiton suurhyökkäys ja suomalaisten joukkojen perääntyminen. 

Talvisota (1989) 
Talvisota on kauhavalaisen jalkaväkirykmentin ja sotamies Martti Hakalan sankaritarina. Se on armottoman realistinen kuvaus lakeuden miesten taistelusta Taipaleenjoella monikymmenkertaista vihollista vastaan. Nämä miehet eivät halunneet sankareiksi, mutta he taistelivat, koska se oli heidän velvollisuutensa. Mitään kyselemättä ja hammasta purren he täyttivät ystävien ja veljien riveihin jättämät aukot.

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6416415985377

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.