SF: Pojat DVD
Ei saatavilla

SF: Pojat DVD

Niskanen, Mikko

Pojat oli Mikko Niskasen ensimmäinen pitkä elokuva. Se perustui Paavo Rintalan 1958 ilmestyneeseen samannimiseen romaaniin, joka heijasteli kirjoittajansa omakohtaisia muistoja Oulun poikien suhtautumisesta sotaan ja saksalaisiin sotilaisiin 1941-44.

Kun jatkosota alkoi kesällä 1941, saksalaiset sotilaat saapuivat Ouluun. Paitsi kaupungin naisissa, he herättivät erityistä mielenkiintoa myös poikasakkien keskuudessa. Pojat pitivät saksalaisiin yhteyttä usealla eri tasolla: kävivät vaihtokauppaa, toimivat tulkkeina, harjoittivat kukoistavaa liiketoimintaa, vakoilivat saksalaisten rakkausseikkailuja ja nahistelivat keskenään sotilaiden suosiosta. Syksyllä 1944 sota on päättymässä häviöön. Saksalaiset poistuivat Oulusta jättäen jälkeensä särkyviä ihmissuhteita, aviottomia lapsia ja keskenjääviä liiketoimia. Mutta järkyttävin kaikista on kuitenkin nuoren Jaken (Vesa-Matti Loiri) kohtalo...

""Pojat kestää vertailun minkä tahansa 1960-luvulla ja myöhemminkin valmistuneen kotimaisen tuotannon kanssa."" (Katso)

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu: dvd
ean: 6416415968271
Ilmestymisvuosi: 1962
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.