Suomisen Olli - Täydellinen kokoelma 6-DVD-boxi
Ei saatavilla

Suomisen Olli - Täydellinen kokoelma 6-DVD-boxi

Särkkä, Toivo

Suomisen Olli - täydellinen kokoelma sisältää kaikki Suomisen Olli -elokuvat. Suomisen perhe -elokuva teki Lasse Pöystistä koko kansan suosikki näyttelijän. Suomisen Olli nousikin elokuvasarjan päähahmoksi, jonka elämää saamme seurata kuuden viihdyttävän elokuvan verran… 

Suomisen perhe, 1941

Suomisen perheen kevät on täynnä odotuksia. Nuorimmaiset, kaikki tietävä Olli ja pippurinen Pipsa, tapella nahistavat ja odottavat lomaa Kesärannassa.

Suomisen Ollin tempaus, 1942

Suomisen Olli pitää koulussa esitelmän aseista ja pamauttaa siinä sivussa itse tekemänsä pommin! Sen seurauksena Olli katsoo parhaaksi ottaa hatkat uuden ystävänsä Jaskan kanssa.

Suomisen taitelijat, 1943

Suomisen perhe on kesälomalla. Perheen nuoriso kunnostautuu hankkimalla rahaa monilapsiselle sotaleskelle, joka on menettänyt ainoan lehmänsä. Rahoja hankitaan järjestämällä latoiltamat, jossa Suomisen lapset ystävineen viihdyttävät yleisöä.

Suomisen Olli rakastuu, 1944

Suomisen Olli on päässyt 16 vuoden kunnioitettavaan ikään ja nyt hän rakastuu ensimmäistä kertaa "vakavasti". Ja kahteen tyttöön samalla kertaa!

Suomisen Olli yllättää, 1945

Suomisen Olli kotiutetaan rintamalta, eikä sopeutuminen koulunpenkille suju rintamajermulta vaikeuksitta. Ollilla on napit vastakkain niin opettajien kuin vanhempiensakin kanssa.

Taas tapaamme Suomisen perheen, Toivo Särkkä 1959

Suomisen perhe on maalla Kesärannassa ja Olli työskentelee pitäjän nimismiehenä. Perhe tutustuu Saarenpään kartanon uusiin asukkaisiin. Perheen tytär Anita iskee silmänsä Olliin…

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6416415968172

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.