Pekka ja Pätkä - Täydellinen kokoelma 7-DVD-box
Ei saatavilla

Pekka ja Pätkä - Täydellinen kokoelma 7-DVD-box

Lohikoski, Armand

Uusintapainos julkaistaan lokakuussa 2017.

Suomen rakastetuimman komediaparivaljakon Pekan ja Pätkän kaikki elokuvat täydellisenä kokoelmana. Lähde Pekan, Pätkän, Justiinan ja talonmies Pikkaraisen mukaan uskomattomiin seikkailuihin. Sisältää kaikki 13 alkuperäistä Pekka ja Pätkä elokuvaa.

Pekka Puupää (1953)

Kun Justiina lähtee maalle, Pekka ja Pätkä päättävät nauttia vapaudesta täysin rinnoin. Mutta ensin pitäisi saada jostakin rahaa. Kaverukset perustavat lasten päiväkodin, jonka ensimmäinen asiakas on miljonääriltä siepattu vauva.

Pekka Puupää kesälaitumilla (1953)

Justiina lähettää Pekan vuokraamaan huvilaa kesäksi. Pätkä lähtee mukaan ja yhdessä kaverukset ostavat asumiskelvottoman röttelön loistohuvilana. Kulutettuaan kauppaan kaikki rahansa, Pekka ja Pätkä kaavailevat täysihoitolan perustamista.

Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä (1954)

Aprillipäivänä Pekka ja Pätkä lukevat lehdestä, että Lapissa on nähty lumimies. Radiojuontaja lupaa miljoonan sille, joka tuo lumimiehen elävänä hänen ohjelmaansa. Ilmankos Justiinan kirjoittamassa ostoslistassa lukee "sukset"; hän tietenkin haluaa Lappiin jahtaamaan lumimiestä.

Pekka ja Pätkä puistotäteinä (1955)

Justiina heittää kimmastuneena Pekkaa ruokalautasella, joka lentää ikkunasta ulos, eikä osukaan Pekan päähän. Talonmies Pikkarainen pelästyy ja uskoo näkevänsä "lentävän lautasen" eli ufon. Justiina on kyllästynyt Pekan laiskotteluun ja ajaa tämän työnhakuun.

Kiinni on ja pysyy (1955)

Pekka ja Pätkä työskentelevät keksijöinä. Kehitteillä on pikahiiva, robotti, partaa kasvattava aine, särkymätön lasi ja erikoisliima. Kaikille keksinnöille löytyykin käyttöä, kun Pätkä ottaa kadulla valokuvan ja ikuistaa vahingossa pankkiryöstön.

Pekka ja Pätkä pahassa pulassa (1955)

Justiina läksyttää Pekkaa ja Pätkää siitä, että nämä vieroksuvat työtä mutta eivät syömistä. Nyt on pakko ryhdistäytyä! Ensimmäinen urakka odottaa puutyötehtaassa, jossa heidän on naulattava joulukuusen jalkoja kymmenellä pennillä kappale. Seuraavaksi he yrittävät tienata elantonsa kadulla.

Pekka ja Pätkä ketjukolarissa (1957)

Justiina ajaa Pekan ja Pätkän työnhakuun. Matkalla kaverukset kompastuvat banaaninkuoreen, lyövät päänsä ja vaipuvat suloiseen työtä kaihtavaan uneen...

Pekka ja Pätkä salapoliiseina (1957)

Justiina antaa Pekalle kaksi päivää aikaa hankkia kunnon työtä. Pekka ryhtyy salapoliisiksi. Ensimmäinen tehtävä tuntuukin helpolta ja rahakkaalta. Hänen on vain löydettävä erään pohatan kadonnut poika.

Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä (1957)

Pekalla ja Pätkällä on kahden miehen orkesteri, jonka vetonaulana ovat myös taikatemput. Koska viihdekiertue Puupää esiintyy lähinnä tyhjille saleille, edessä on paluu takaisin Helsinkiin. Kotona odottaakin kutsu kertausharjoituksiin ja sammakkomieskurssille.

Pekka ja Pätkä Suezilla (1958)

Pekka ja Pätkä lukevat lehdestä YK-sotilaiden lähdöstä Sueziin. Keskustelun kuulee kaksi YK-sotilasta, jotka ovat alkaneet katua värväytymistään. Sotilaat kolkkaavat Pekan ja Pätkän ja toimittavat heidät Suezin koneeseen.

Pekka ja Pätkä miljonääreinä (1958)

Pekan ja Pätkän arkea kiusaavat Justiinan jatkuva komento ja talonmies Pikkaraisen vahtiva silmä. Parivaljakko pelastuu taas kerran kurimuksesta, kun posti tuo Pekalle kirjeen jossa ilmoitetaan, että hän on perinyt kauppaneuvos Lillukan lelutehtaan.

Pekka ja Pätkä mestarimaalareina (1959)

Justiina on maalla lepuuttamassa hermojaan. Palatessaan kaupunkiin, hän löytää Pekan ja Pätkän parroittuneina ja hämähäkinverkon peittäminä. Justiina patistaa miehet ammattikurssille. Pekka ja Pätkä ryhtyvät opiskelemaan taidemaalareiksi käyttäen Justiinaa mallina.

Pekka ja Pätkä neekereinä (1960)

Osallistuessaan television tietokilpailuun, Pekka ja Pätkä voittavat 100 000 markkaa. Kun Justiina näkee ohjelman kurvikkaan juontajan, hän ryntää mustasukkaisena studioon, heittää kermakakun

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6416415968073

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.