Ohjaajana Rauni Mollberg - täydellinen kokoelma 6-dvd-boxi
Ei saatavilla

Ohjaajana Rauni Mollberg - täydellinen kokoelma 6-dvd-boxi

Mollberg, Rauni

Ohjaajana Rauni Mollberg - Täydellinen kokoelma sisältää kaikki Mollen ohjaamat pitkät elokuvat. Rauni Mollberg (15.4.1929 - 11.10.2007) sai uransa aikana kolmesti Jussi-palkinnon. Hänen naturalistiset elokuvansa olivat sekä yleisö- että arvostelumenestyksiä.

Maa on syntinen laulu, 1973

Mäkelän talossa Lapissa asuvat vanha Äijä, isä-Juhani, vaimonsa Alli ja heidän 18-vuotias tyttärensä Martta. Kulkuri -niminen renki on puukotettu lavatansseissa ja kylässä on hautajaiset. Martta hoitaa hautajaisten kahvituksen ja kohtaa lappalaisen poromiehen Oulan, johon hän ihastuu välittömästi.

Aika hyvä ihmiseksi, 1977

Eletään 1920-lukua pikkukaupungin puutalokorttelissa. Poliisit ja pirtutrokarit nahistelevat keskenään, talonmies Harakka muistelee kansalaissotaa ja tappaa rottia, pihan lapsilla on omat puuhansa. Tarinan keskushenkilöiksi nousevat torikauppias Jormalainen, hänen Pietari-poikansa, sydämellinen taloudenhoitaja Karoliina.

Milka, 1980

Eletään harvaanasutulla maaseudulla jossa ihmiset ovat yhtä luonnon kiertokulun kanssa. Tytöstä naiseksi kypsyvä Milka hiihtää talvisessa koivikossa ja rukoilee "Jumala, anna mulle rakkaus." Kesällä Milkan rukous toteutuu kun kylään ilmaantuu Kristus-Perkeleeksi kutsuttu Ojanen, joka auttaa Milkaa ja tämän äitiä Annaa heinänteossa. Ensin mies viettelee Milkan, sitten Annan ja joukon muita naisia…

Tuntematon sotilas, 1985

Välirauhan aikana itäsuomalaisen korpivaruskunnan konekiväärikomppaniassa harjoitellaan tulevia taisteluita varten. Kesäkuussa tulee lähtökäsky kohti tuntematonta ja komppania kuljetetaan itärajalle. Upseerit kuuntelevat radiosta ministerin puhetta lopullisesta voitosta ja vallatussa Petroskoissa on jo aloitettu suomalaisten voitonjuhlat. Kesällä 1944 alkaa Neuvostoliiton suurhyökkäys ja suomalaisten joukkojen perääntyminen.

Ystävät toverit, 1990

Nikkelikaivoksen patruuna Arno Jurmala viettää syntymäpäivää. Työväki kehuu johtajaansa juhlapuheissa ja juhliin on kutsuttu kansainvälisiä liikekumppaneita. Mutta kulissien takana on toinen maailma, ja sitä johtaa säälimätön mies, jolle kaikki on kaupan: nikkeli, aseet ja naiset. Jos joku yrittää juonitella itsevaltiasta vastaan, niin petturi saa maksaa siitä hengellään.

Paratiisin lapset, 1994

Paratiisin lapset on kertomus kolmen ikäpolven naisista: Eevasta, hänen äidistään pyykkäri Hartikaisesta ja tyttärestään Päivikistä. Leikkimielisen komedian keskeinen hahmo on nelikymppinen liikenainen Eeva Salminen. Voimakastahtoinen ja kunnianhimoinen Eeva on sunnuntailapsi, joka määrätietoisesti kiipeää ylöspäin yhteiskunnan portaita. Hänen unelmansa on kaikkien aikojen rakennuskohde, kylpylähotelli Paradiso Baltica.

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6416415967977

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.