Ohjaajana Matti Kassila 10-dvd-boxi
Ei saatavilla

Ohjaajana Matti Kassila 10-dvd-boxi

Kassila, Matti

Matti Kassila (s. 12.1.1924) on suomalaisen elokuvan tunnetuimpia ohjaajia, joka on palkittu usealla Jussi-patsaalla. Tähän upeaan kokoelmaboxiin on kerätty hänen tunnetuimpia ja rakastetuimpia ohjauksiaan eri vuosikymmeniltä.

Sisältää seuraavat elokuvat:

Professori Masa, 1949

Satamatyöläisten lakko ei saa kannatusta professori Kaarivaaralta. Professori joutuu kuitenkin tarkastamaan mielipiteitään, kun hän hetken päähänpistosta pestautuu satamaan töihin.

Radio tekee murron, 1951 JUSSI

Huumorilla höystetyn jännityskomedian tapahtumat kulkevat sujuvasti 50-luvun Helsingissä, hotelli Tornin baarista Stockmannille ja ravintola Fenniaan.

Hilmanpäivät

Pieneen kirkonkylään saapunut nuori tuomari Heikki esitellään paikkakunnan silmäätekeville osuuskaupanhoitajan kutsuilla. Kutsujen päätyttyä Heikki lähtee saattamaan postineitiä ja apteekkineitiä, jotka molemmat ihastuvat tulokkaaseen.

Sininen viikko, 1954 JUSSI

Kolmiodraama kielletystä rakkaudesta saa alkunsa kesäisellä leirintäalueella. Siiri tulee sinne ikääntyneen ja ramman miehensä Bertelin kanssa, Usko on viettämässä viikonloppua. Siiri ei pane pahakseen Uskon lähentelyjä…

Isän vanha ja uusi 1955 JUSSI

Arkkitehti Mauri Pekanpää on eronnut vaimostaan Armista ja mennyt uusiin naimisiin nuoren kaunottaren Babsin kanssa, joka kuljettaa häntä tanssitunneilla ja illat huvituksissa.

Elokuu, 1956 JUSSI

Elokuu kertoo kanavanvartijasta, hänen läheisistään ja hämäläisen kylän ihmisistä helteisenä kesälauantaina. Illan tullen Viktorin saama tuliaispullo tyhjenee ja taivaalle kasaantuu tummia pilviä…

Komisario Palmun Erehdys, 1960

Seurapiirikeikari Bruno Rygseck järjestää juhlat. Seuraavana aamuna komisario Palmu saa tiedon jonka mukaan Bruno on liukastunut saippuaan ja hukkunut uima-altaaseen. Kaikkien mielestä kyse on tapaturmasta, mutta hovimestarin puheet saavat Palmun epäilemään murhaa.

Tulipunainen kyyhkynen, 1961

Tauno Palon tähdittämässä rikoselokuvassa on painajaismaisia Hitchcock -vaikutteita. Elokuva jäi Tauno Palon viimeiseksi elokuvarooliksi.

Päämaja, 1970

Elokuvan tapahtumat on sijoitettu kesään 1944, marsalkan syntymäpäivän ja Kannaksen suurhyökkäyksen aikaan. Rintaman murtumisen aiheuttamat hermopaineet näkyvät myös päämajassa.

Niskavuori, 1984

Elokuvan teemoina ovat raha ja rakkaus, mutta myös kaupungistuminen sekä arvojen muuttuminen. Ihmisten kohtaloita kuljettavat suvun odotukset ja yhteiskunnalliset jännitteet.

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6416415967571

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.