My Little Pony - Honest Apple s. 7 vol 2 DVD

Denny Lu, Tim Stuby

My Little Pony - Honest Apple. FI: YSTÄVYYDEN TAIKAA - TOTUUDEN TORVI - Scootaloo tekee esitelmää Rainbow Dashistä ja matkustaa Pilvilaaksoon haastattelemaan tämän vanhempia. Scootaloo yllättyy kuullessaan, etteivät vanhemmat tiedä tyttärensä olevan Sähikäinen. Kuultuaan uutisen vanhemmat innostuvat ja alkavat kiertää Sähikäisten näytöksissä kannustamassa tytärtään. Vanhempien äänekäs kannustus nolottaa Rainbow Dashiä, ja lopulta hän pyytääkin vanhempiaan poistumaan. Scootaloo saa kuitenkin Rainbow Dashin ymmärtämään, että on juuri vanhempien kannustuksen ansiota, että Rainbow Dashistä on tullut se upea poni, joka hän tänä päivänä on. Rainbow Dashiä kaduttaa ja hän päättää järjestää vanhempiensa kunniaksi yksityisen Sähikäisesityksen. Vanhemmat ovat ihastuksissaan - ja noloissaan.

Jaksot: Kannustavat kotijoukot, Puhumisen vaikeus, Totuuden torvi, Kuninkaallinen ongelma, Tosijakki ei apua anele, Kaaoksen harmoniaa.

 

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu: dvd
ean: 6416415615779
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.