Norwegian Wood (B-R)
Ei saatavilla

Norwegian Wood (B-R)

Tran Anh Hung

Tokio 1960-luvun lopulla: opiskelijat ympäri maailman ovat yhdistymässä valtaapitäviä vastaan ja Toru Watanaben elämä on yhtälailla myllerryksessä. Hän on sydämessään syvästi kiintynyt ensirakkauteensa Naokoon, kauniiseen ja ujoon nuoreen naiseen. Heidän vaikeaan suhteeseensa on vahvasti vaikuttanut parhaan ystävän kuolema vuosia sitten. Watanabe elää edelleen kuolema lähellään. Kunnes Midori, tyttö joka on Naokon täysi vastakohta ? menevä, eloisa ja itsevarma ? astelee hänen elämäänsä ja Watanaben on valittava menneisyytensä ja tulevaisuutensa välillä.

Toistakymmentä ällistyttävää romaania taikonut japanilainen Haruki Murakami on aktiivisista nykykirjailijoista kirkkaastikiehtovin. 1987 ilmestynyt romaani Norwegian Wood sai nimensä The Beatlesin kappaleesta. Japanissa romaani myi myyttiset yli 10 miljoonaa kappaletta. Se on ollut tapaus kautta maailman. Norwegian Wood -romaani on ilmestynyt 36 maassa 33 kielellä. Suomenkielinen laitos on myös tekeillä.

Haruki Murakamia on pidetty mahdottomana filmatisoida, koska hänen romaaninsa ovat niin monitasoisia, eeppisiä ja mieltänyrjäyttäviä. Tran Anh Hung on kyennyt tiivistämään Norwegian Wood -romaanin ytimessä olevan rakkaustarinan kaksituntiseksi elokuvaksi, jonka valokeilassa oleva nuori kolmikko hehkuu kankaalla.

Kustantaja: scanbox
Sidosasu:
ean: 6416335180203
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: BR

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.