Teuvo Tulio kokoelma 3 4-DVD

Tulio, Teuvo

Teuvo Tulio (1912-2000) on suomalaisen elokuvan suuria mestareita, joka saavutti kansainvälisen maineen visuaalisesti loistavien melodraamojen ohjaajana ja tuottajana. Neljän elokuvan kokoelma sisältää paljon mielenkiintoista lisämateriaalia, mm. Teuvo Tulion ja jokaisen elokuvan esittelyt.

RIKOLLINEN NAINEN (1952, 1 h 48 min). Syvälle rooliinsa sukeltava Regina Linnanheimo muuntautuu kaunottaresta hirviöksi kertomuksessa, jonka Tulio on toteuttanut omalla, häikäisevällä tyylillään. Linnanheimon käsikirjoitukseen perustuvan elokuvan muissa pääosissa on Tauno Majuri, Kurt Ingvall ja Eija Karipää.

MUSTASUKKAISUUS (1953, 1 h 30 min). Kiihkeä kolmiodraama yhdistelee tukkilaisromantiikkaa, kiivaita tunteita ja hulluutta tavalla, jonka vain Tulio osaa. Regina Linnanheimo ja Assi Raine näyttelevät samaa miestä rakastavia sisaruksia. Miespääosassa on Eero Paganus.

OLET MENNYT MINUN VEREENI (1956, 1 h 38 min). Regina Linnanheimon Arel-nimimerkillä käsikirjoittama kuvaus alkoholismiin sortuvan naisen kujanjuoksusta. Muissa pääosissa ovat Åke Lindman, Ami Runnas ja Rauha Rentola.

SENSUELA (1972, 1 h 45 min). Tulion viimeinen ohjaustyö on Rakkauden ristin (1946) uusintaversio, jossa Lapin tyttö sukeltaa miehen mukana kaupungin paheisiin. Kulttimaineen saavuttanut Sensuela on ensimmäinen suomalainen elokuva, jonka esittäminen kiellettiin alle 18-vuotiailta. DVD:llä Tulion ainoa värielokuva nähdään hänen haluamassaan, sensuroimattomassa muodossa.

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6415018624614
Ilmestymisvuosi: 2016

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio2
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.