Teuvo Tulio -kokoelma 1 (4-DVD)

Tulio, Teuvo

Teuvo Tulio (1912-2000) on suomalaisen elokuvan suuria mestareita, joka saavutti kansainvälisen maineen visuaalisesti loistavien melodraamojen ohjaajana ja tuottajana. Neljän elokuvan kokoelma sisältää paljon mielenkiintoista lisämateriaalia, mm. Teuvo Tulion ja jokaisen elokuvan esittelyt.
LAULU TULIPUNAISESTA KUKASTA (1938, 1 h 39 min). Johannes Linnakosken romaanin filmatisointi on intensiivinen kuvaus Koskelan Olavin, pelottoman koskenlaskijan ja naisten valloittajan elämästä. Pääosissa ovat Kille Oksanen ja Rakel Linnanheimo.

VIHTORI JA KLAARA (1939, 1 h 33 min). Tulion ainoa komedia perustuu suosittuun sarjakuvaan. Riehakkaan farssin pääossissa koheltavat Eino Jurkka, Verna Piponius, Turo Karttu ja Nora Mäkinen.

UNELMA KARJAMAJALLA (1940, 1 h 37 min). Intohimo hehkuu rikkaan talon raikulipojan Aarnen ja nuoren piian Sirkan romanssissa, jota varjostavat Aarnen petollisuus ja toisen piian Kirstin mustasukkaisuus. Pääosissa ovat Kille Oksanen, Sirkka Salonen ja Kirsti Hurme.

SELLAISENA KUIN SINÄ MINUT HALUSIT (1944, 1 h 39 min). Dramaattinen tarina viattomasta maalaistytöstä, joka lähtee kaupunkiin, valitsee vääriä miehiä ja ajautuu itsetuhon tielle päätyen satamaan ilotytöksi. Pääosissa ovat Louise-Marie Fock, Ture Are ja Kunto Karapää.

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu: dvd
ean: 6415018624591
Ilmestymisvuosi: 2016

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio2
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.